Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 44g143kcal4.4g29g0.5g1.5g
Maitorahka (Pirkka)44g29kcal5.2g1.7g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g18g54kcal4.5g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g518kcal33g65.4g12.6g3g
Valittu annoskoko150g259kcal16.5g32.7g6.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna75g130kcal8.3g16.4g3.2g0.8g
Arvot/100g100g172kcal11g21.7g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206