KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi46g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g35g136kcal28.1g2.4g1.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 13g40kcal1.3g7.6g0.3g0.7g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g12g66kcal2.6g2.3g5.7g0.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 7.5g24kcal2.2g0.5g1.5g2.3g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Hiiva, 50g4.6g2.8kcal0.6g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g721kcal76g26g35.4g7.4g
Valittu annoskoko150g361kcal38g13g17.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna75g180kcal19g6.5g8.9g1.9g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533