Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia88g123kcal14.9g0g7g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)2.1g8.7kcal0.1g1.3g0.3g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g55g16kcal0.5g3.3g0.1g0g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g400kcal31g9.2g26.6g0g
Valittu annoskoko151g200kcal15.5g4.6g13.3g0g
Annoskoko puolitettuna75g100kcal7.8g2.3g6.7g0g
Arvot/100g100g133kcal10.3g3.1g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435