Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 61g27kcal0.3g3.9g0.4g2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g11g42kcal0g10.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 44g38kcal1.4g1.9g2.6g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g8.7g28kcal1g5.6g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g335kcal11.2g43.8g11.2g6g
Valittu annoskoko150g168kcal5.6g21.9g5.6g3g
Annoskoko puolitettuna75g84kcal2.8g11g2.8g1.5g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807