Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)66g83kcal12.4g2.2g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g6.1g5.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta2.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kevytkerma44g53kcal1.4g2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g333kcal28.4g12.4g18.6g1.2g
Valittu annoskoko151g166kcal14.2g6.2g9.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna75g83kcal7.1g3.1g4.7g0.3g
Arvot/100g100g111kcal9.4g4.1g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787