Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g85kcal0.1g0.1g9.3g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g17g66kcal5.1g0g5.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 29g18kcal0.9g1.4g1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.3g0.2kcal0g0g0g2g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g2.3g0kcal0g0g0g2.3g
Riisijauho / -hiutale 16g58kcal1.2g12.7g0.1g0.2g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g4.9g3.7kcal0.2g0.6g0g3.5g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 17g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g13g15kcal2.4g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g720kcal22g37.6g52.8g16.6g
Valittu annoskoko151g360kcal11g18.8g26.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna75g180kcal5.5g9.4g13.2g4.2g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656