Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g16g3.4kcal0.4g0.4g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)23g42kcal4.5g0g2.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.4g3g0g0.2g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g20g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kurkku 7.8g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.1g6.2kcal0g0.1g0.6g0.1g
Kananmuna, keitetty 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g260kcal15.6g10.8g16.8g2.2g
Valittu annoskoko151g130kcal7.8g5.4g8.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna75g65kcal3.9g2.7g4.2g0.6g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308