Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.2g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Korppujauho 7.5g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)19g16kcal0.2g0.7g1.3g0g
Voileipäkinkku,snellman4.5g4.6kcal0.8g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Puolukka 23g8.7kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g431kcal35g16.6g24.2g2.4g
Valittu annoskoko151g215kcal17.5g8.3g12.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna75g108kcal8.8g4.2g6.1g0.6g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.5g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514