Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)43g98kcal8.2g0g7.3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)42g19kcal0.7g3.3g0.3g0.7g
Valkosipuli 5.4g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g32g106kcal4.2g20.6g0.9g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g463kcal27g50.4g17g7.4g
Valittu annoskoko151g231kcal13.5g25.2g8.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna75g116kcal6.8g12.6g4.3g1.9g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786