Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g75g83kcal17.2g0g1.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)47g40kcal0.5g1.6g3.3g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g8.4g37kcal0.5g0.4g3.7g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g332kcal37g6g16.6g0.6g
Valittu annoskoko151g166kcal18.5g3g8.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g83kcal9.3g1.5g4.2g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868