Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g86g35kcal0.4g10.3g0.2g0g
Kaurahiutale 6.9g26kcal1g3.9g0.5g0.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton5.2g37kcal0g0g4.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)22g78kcal2.7g15.5g0.4g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.5g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g553kcal14.2g100.4g11.2g5.6g
Valittu annoskoko151g276kcal7.1g50.2g5.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna75g138kcal3.6g25.1g2.8g1.4g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844