Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g19g66kcal2.4g13.1g0.3g0.6g
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen30g42kcal5.7g0g2.1g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g14g24kcal0.7g0.9g2g0.4g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g11g41kcal3.1g0.2g3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)15g24kcal0.4g0.4g2.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g426kcal26g35.2g19.4g3.2g
Valittu annoskoko151g213kcal13g17.6g9.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna75g107kcal6.5g8.8g4.9g0.8g
Arvot/100g100g141kcal8.6g11.7g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027