Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 99g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Paprika keltainen 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli28g85kcal1g1.3g8.5g0g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g286kcal3.6g9.6g25.8g2g
Valittu annoskoko151g143kcal1.8g4.8g12.9g1g
Annoskoko puolitettuna75g72kcal0.9g2.4g6.5g0.5g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.2g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716