Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g120g34kcal1.3g5.8g0.5g3.6g
Kalaliemikuutio 13g41kcal1.3g4.5g1.9g0.1g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g167g467kcal31.7g0g18.3g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g200g160kcal34g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g1642kcal142.6g72.6g45g11g
Valittu annoskoko1500g821kcal71.3g36.3g22.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna750g411kcal35.7g18.2g11.3g2.8g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115