Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 499g561kcal105.5g0g15g0g
Porkkana 312g102kcal1.9g17.4g0.6g8g
Peruna, uusi 250g194kcal4.2g40.2g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 250g101kcal1.2g6g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g2018kcal230.4g145.2g33g27.4g
Valittu annoskoko1500g1009kcal115.2g72.6g16.5g13.7g
Annoskoko puolitettuna750g504kcal57.6g36.3g8.3g6.9g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706