Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g300g102kcal0.6g21.3g0.9g5.4g
Vehnänalkiopasta plus (torino)225g810kcal38.3g150.8g5g7.7g
Maissi (makea), Rainbow225g180kcal4.7g29.3g2.3g8.3g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen195g156kcal0.8g39g0.2g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss225g119kcal12.8g11.9g1.1g7g
Kurkku, tuore150g15kcal0.9g2.5g0.2g1g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)105g116kcal26.3g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g75g135kcal0.9g12g9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g3266kcal170.6g533.6g37.4g59.8g
Valittu annoskoko1500g1633kcal85.3g266.8g18.7g29.9g
Annoskoko puolitettuna750g816kcal42.7g133.4g9.4g15g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376