Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)150g555kcal45g0g40.5g0g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu300g900kcal12.3g12g90g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell450g495kcal103.5g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g6150kcal361.4g53.8g491.8g15g
Valittu annoskoko1500g3075kcal180.7g26.9g245.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna750g1538kcal90.4g13.5g123g3.8g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382