Välimeren broilervuoka

Leikkaa koivet isolla terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan.

Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit.

Mausta Provencale-yrttiseoksella ja suolalla.

Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä.

Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ohje on Yhteishyvä Ruokamaailma- lehdestä.

Oliiviöljyn määrää voi huoletta vähentää, kun broilerista valuu rasvaa kuitenkin perunoille.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Lissuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi (Atria)631g1053kcal88.3g6.9g82g0g
Peruna, keskikokoinen 60g490g294kcal7.4g63.7g0.5g4.4g
Kirsikkatomaatti, 50g292g58kcal1.8g11.1g0.9g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 47g93kcal0.6g0.8g9.3g2.1g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3003g3564kcal197g166.6g248.4g13.2g
Valittu annoskoko1502g1782kcal98.5g83.3g124.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna751g891kcal49.3g41.7g62.1g3.3g
Arvot/100g100g119kcal6.6g5.5g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153240