Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 225g274kcal47.8g0g9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Maissi, pirkka39g49kcal1.2g10.2g0.3g1.3g
Papu, ohut vihreä, pirkka56g15kcal1.1g2.4g0.1g1.4g
Lehtiselleri 23g2.9kcal0.3g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu5.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl23g17kcal0.9g1.8g0.7g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)5.6g8kcal0.2g0.5g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 732g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%84g135kcal2.3g2.3g12.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14g125kcal0g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3006g1643kcal118.6g114.6g76.4g17g
Valittu annoskoko1503g822kcal59.3g57.3g38.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna752g411kcal29.7g28.7g19.1g4.3g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942