Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 281g227kcal4.4g47.3g0.1g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 112g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Selleri, annos 50g56g7.9kcal0.6g1.7g0g0g
Lanttu 112g32kcal1.1g5.2g0.3g2g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g141g169kcal4.8g5.1g14g0g
Herne 112g77kcal5.7g10.5g0.4g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3006g1287kcal39.6g188.8g32.4g35.8g
Valittu annoskoko1503g643kcal19.8g94.4g16.2g17.9g
Annoskoko puolitettuna752g322kcal9.9g47.2g8.1g9g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644