Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)301g1022kcal19.8g234.5g1.8g2.1g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%601g1022kcal114.2g0g60.1g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g376g263kcal12g45.1g0.8g0g
Kantarelli eli keltavahvero226g45kcal5.6g2.7g1.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3006g4704kcal303.2g564.6g127.6g12.8g
Valittu annoskoko1503g2352kcal151.6g282.3g63.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna752g1176kcal75.8g141.2g31.9g3.2g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136