Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 100g133kcal8.4g17.6g2g5g
Papu valkoinen, keitetty 113g121kcal9.5g15.7g0.4g7.9g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.1g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Rajah Mild Curry Paste (10g)25g36kcal1g2.2g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 75g239kcal18.3g34.3g1.4g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3007g1355kcal82.4g179.4g21.6g56g
Valittu annoskoko1504g677kcal41.2g89.7g10.8g28g
Annoskoko puolitettuna752g339kcal20.6g44.9g5.4g14g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916