Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 214g184kcal6.6g9.4g12.8g0g
Katkarapu, rainbow962g962kcal221.3g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Tilli, tuore 53g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.3g9kcal0.4g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g2486kcal467.6g48.8g44.8g11.2g
Valittu annoskoko1504g1243kcal233.8g24.4g22.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna752g622kcal116.9g12.2g11.2g2.8g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889