Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä894g3130kcal58.1g295.1g196.7g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl52g68kcal6.7g0.3g4.5g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g39g220kcal0.8g25.6g13g0.3g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 358g153kcal12.1g17.2g3.6g0g
Sokeri 45g182kcal0g44.7g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)116g221kcal0.5g53.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g7946kcal156.4g872.8g435.6g0.6g
Valittu annoskoko1504g3973kcal78.2g436.4g217.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna752g1987kcal39.1g218.2g108.9g0.2g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587