Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g38kcal1.5g1.5g2.9g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g267g160kcal4g34.7g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g133g40kcal1.2g6.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g1601kcal116.8g99.8g80.2g11g
Valittu annoskoko1504g800kcal58.4g49.9g40.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna752g400kcal29.2g25g20.1g2.8g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177