Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa526g89kcal2.1g13.1g3.2g3.7g
Porkkana 140g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tomaattimurska 219g64kcal1.2g11.6g0.4g4.2g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 35g188kcal0.3g0.2g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 263g119kcal2.6g17.1g3.9g2.1g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)14g38kcal0.8g0.8g3.5g0.1g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives14g39kcal0.6g0.8g3.9g0g
Lohisäilyke136g136kcal24.4g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g1652kcal73g145.2g81.4g30.8g
Valittu annoskoko1505g826kcal36.5g72.6g40.7g15.4g
Annoskoko puolitettuna753g413kcal18.3g36.3g20.4g7.7g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718