Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 33g126kcal0.1g1.8g13.3g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g421g181kcal1.7g17.2g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g1051g1135kcal205g0g35.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g2883kcal413.6g38g98g0g
Valittu annoskoko1505g1442kcal206.8g19g49g0g
Annoskoko puolitettuna753g721kcal103.4g9.5g24.5g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184