Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 595g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g350g490kcal73.5g0g24.5g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g66g223kcal4.3g51.2g0.4g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g341g188kcal5.8g22.5g8.2g4.1g
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Persilja 44g12kcal0.6g0.5g0.1g3.5g
Rypsiöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g2688kcal183.4g207.2g124.6g40.8g
Valittu annoskoko1505g1344kcal91.7g103.6g62.3g20.4g
Annoskoko puolitettuna753g672kcal45.9g51.8g31.2g10.2g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045