Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 100g133kcal8.4g17.6g2g5g
Papu valkoinen, keitetty 113g121kcal9.5g15.8g0.4g7.9g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Rajah Mild Curry Paste (10g)25g36kcal1g2.2g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 75g239kcal18.3g34.3g1.4g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g1356kcal82.4g179.6g21.6g56.2g
Valittu annoskoko1505g678kcal41.2g89.8g10.8g28.1g
Annoskoko puolitettuna753g339kcal20.6g44.9g5.4g14.1g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916