Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g312g187kcal4.7g40.6g0.3g2.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Hirvikäristys312g468kcal62.4g0g18.7g0g
Vesi624g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 125g129kcal4.3g22.5g1.3g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g1647kcal145.2g141g41.6g18.6g
Valittu annoskoko1505g824kcal72.6g70.5g20.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna753g412kcal36.3g35.3g10.4g4.7g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799