Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g161g369kcal17.7g27.4g25.8g0g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g228g137kcal3.4g29.6g0.2g2g
Lanttu 63g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala19g54kcal3.9g1g3.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Valio voi13g95kcal0.1g0.1g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g1425kcal54g138g81.8g12.6g
Valittu annoskoko1505g712kcal27g69g40.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna753g356kcal13.5g34.5g20.5g3.2g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484