Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.7g0g46.7g0g
Paprika punainen 233g68kcal2.2g10.5g0.9g4.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Makaroni, tumma 193g692kcal26g126.5g5.8g11.4g
Sipuli 93g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Ruokakerma Valio 5%233g140kcal2.8g6.5g11.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 53g464kcal0g0g52.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g4465kcal244.6g323.8g236.4g46.4g
Valittu annoskoko1505g2233kcal122.3g161.9g118.2g23.2g
Annoskoko puolitettuna753g1116kcal61.2g81g59.1g11.6g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341