Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g75g240kcal6.5g51.1g1.1g5.3g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g75g272kcal5.6g57.2g1.8g2.6g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan113g394kcal9.5g85.6g0.1g1.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g42g51kcal1.1g2.5g3.8g0.6g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkoviini kuiva 263g180kcal0.8g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3012g2502kcal51.6g413.2g29.4g25.4g
Valittu annoskoko1506g1251kcal25.8g206.6g14.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna753g626kcal12.9g103.3g7.4g6.4g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275