Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka250g351kcal57.6g0g12.5g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 100g125kcal21g0g4.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g300g72kcal5.4g9g1.5g5.7g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss44g172kcal5.3g21.1g7.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g200g170kcal2.8g8.8g14g0.6g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g50g50kcal1.5g1.3g27g0g
Voi 40g291kcal0.5g0.2g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3012g2565kcal193.4g85.6g206.4g12.8g
Valittu annoskoko1506g1283kcal96.7g42.8g103.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna753g641kcal48.4g21.4g51.6g3.2g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653