Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix11g10kcal0.2g1.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 300g229kcal5.6g46.6g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Selleri, annos 50g38g5.3kcal0.4g1.1g0g0g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.2g1.7g
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3015g1256kcal79.8g129.4g40.4g19.8g
Valittu annoskoko1508g628kcal39.9g64.7g20.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna754g314kcal20g32.4g10.1g5g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619