Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g28g96kcal5.6g0g8.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Kaali, valkokaali563g119kcal6.7g19.1g1.1g11.8g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto141g394kcal26.7g0g30.9g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.8g0g76.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3015g3745kcal240.4g72.8g275.2g37.4g
Valittu annoskoko1508g1872kcal120.2g36.4g137.6g18.7g
Annoskoko puolitettuna754g936kcal60.1g18.2g68.8g9.4g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158