Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g36g50kcal6.8g0g2.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g36g61kcal7.1g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi7.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 2.1g0.6kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)12g16kcal1.3g0g1.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g5.4g11kcal0.1g2.3g0.1g0.1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2.7g9kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g334kcal31.6g9.8g18.6g1.2g
Valittu annoskoko151g167kcal15.8g4.9g9.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna76g84kcal7.9g2.5g4.7g0.3g
Arvot/100g100g110kcal10.4g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235