Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g39g12kcal0.4g1.6g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g16g27kcal0.4g0.9g2.3g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g16g28kcal0.4g1.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g197kcal3.4g13.2g13.2g0.6g
Valittu annoskoko151g99kcal1.7g6.6g6.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna76g49kcal0.9g3.3g3.3g0.2g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430