Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 46g57kcal9.6g0g2.1g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g53g16kcal0.6g2.9g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g16g15kcal1g2.6g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.9g4kcal0.2g0.9g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g25g22kcal0.4g2.2g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g228kcal23.6g17.2g6.8g0g
Valittu annoskoko151g114kcal11.8g8.6g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna76g57kcal5.9g4.3g1.7g0g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308