Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g11g64kcal2.4g2.2g5.5g0g
Voi 60% rasvaa 7.7g42kcal0.1g0g4.7g0g
Liivatelehti, gelatiini44g153kcal37.4g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g1.6g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa11g61kcal0.9g4g4.6g1.3g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g11g56kcal1g3.2g4.4g0.6g
Philadelphia tuorejuusto 200g22g56kcal1.3g0.7g5.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka11g41kcal0.1g10.1g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl33g118kcal0.7g0.9g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g1179kcal87.8g42.2g73.8g3.8g
Valittu annoskoko151g590kcal43.9g21.1g36.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna76g295kcal22g10.6g18.5g1g
Arvot/100g100g390kcal29g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190