Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%66g112kcal6.4g4.9g7.2g0g
Paprika, punainen14g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Nuudeli, keitetty, suolaton 35g46kcal1.4g8.9g0.4g0.4g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Chili paprika punainen2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g375kcal18.8g30.6g18.6g3g
Valittu annoskoko151g188kcal9.4g15.3g9.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna76g94kcal4.7g7.7g4.7g0.8g
Arvot/100g100g124kcal6.2g10.1g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407