Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g2.1g7.4kcal0.9g0.8g0.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g56g196kcal6.7g39.8g1.2g1.7g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g37g67kcal5.6g7.8g1.6g16.4g
Rypsiöljy rainbow9g84kcal0g0g9.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g710kcal26.4g96.8g24.4g36.2g
Valittu annoskoko152g355kcal13.2g48.4g12.2g18.1g
Annoskoko puolitettuna76g178kcal6.6g24.2g6.1g9.1g
Arvot/100g100g234kcal8.7g31.9g8.1g11.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330