Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.2g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g126kcal3.2g17.6g4g2g
Valittu annoskoko151g63kcal1.6g8.8g2g1g
Annoskoko puolitettuna76g32kcal0.8g4.4g1g0.5g
Arvot/100g100g42kcal1.1g5.8g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615