Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Siirappi 5.6g17kcal0g4.2g0g0g
Riisi puuroutuva 4g14kcal0.2g3g0g0.1g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g291kcal16g21.6g15.4g4.6g
Valittu annoskoko152g145kcal8g10.8g7.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna76g73kcal4g5.4g3.9g1.2g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590