Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)25g20kcal4.8g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.4g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g47g75kcal0.8g5.6g0.1g0.9g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g1.3g3.3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g284kcal17.4g11.8g7.6g1.8g
Valittu annoskoko152g142kcal8.7g5.9g3.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna76g71kcal4.4g3g1.9g0.5g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426455