Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g22g31kcal6.6g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.9g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g16g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g6.2g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vihreä papu 13g4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g165kcal16.2g11.6g5.2g2.2g
Valittu annoskoko152g83kcal8.1g5.8g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna76g41kcal4.1g2.9g1.3g0.6g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319939