Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 58g21kcal2.7g1.1g0.2g1.5g
Sipuli 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g18g22kcal0.6g0.7g1.8g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.8g16kcal1.1g0g1.3g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g148kcal9.2g4.4g9.4g3.2g
Valittu annoskoko152g74kcal4.6g2.2g4.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna76g37kcal2.3g1.1g2.4g0.8g
Arvot/100g100g49kcal3g1.4g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169