Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale56g73kcal10.1g1.2g3.4g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras30g96kcal4.1g17.4g1g2.5g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 16g41kcal4.3g0g2.7g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Sinappi 2.8g3.7kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g485kcal38.2g42.2g18.4g5.6g
Valittu annoskoko152g242kcal19.1g21.1g9.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna76g121kcal9.6g10.6g4.6g1.4g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789