Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g13g40kcal2.2g5.7g1g2.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl63g219kcal8.7g40g1.9g3.4g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g13g39kcal2.1g6.7g0.4g1.6g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g617kcal26g104.8g9.2g14.2g
Valittu annoskoko152g309kcal13g52.4g4.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna76g154kcal6.5g26.2g2.3g3.6g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910