Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g328g473kcal72.3g0g19.7g0g
Rypsiöljy rainbow6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Parsakaali brokkoli 131g46kcal6.1g2.6g0.4g3.3g
Porkkana 131g43kcal0.8g7.3g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Hillosipuli, Rainbow35g12kcal0.3g2.5g0g0g
Paprika, punainen88g23kcal0.8g4g0.4g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.8g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%66g53kcal2.1g3.9g3.3g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g88g140kcal7g4.4g10.5g1.3g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g13g47kcal1.7g9.2g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 526g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g1890kcal187.2g77.6g87.2g23.6g
Valittu annoskoko1512g945kcal93.6g38.8g43.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna756g472kcal46.8g19.4g21.8g5.9g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493